New Profesional Consult 930 x 122

mihai marin

Primarul Mihai Marin a făcut accident în Gorj şi a fugit din spital

Zile teribile trăite de Mihai Marin, edilul comunei Beleți – Negrești, dispărut încă din noaptea incendiului care a mistuit o parte din Primăria din localitate.

Citiți și: Argeş: Edilul care a dat foc Primăriei, trimis în judecată

Acesta a fost reperat pe raza județului Gorj, conducând un autoturism cu care a fost implicat într-un accident pe defileul Jiului. Surse ePiteşti de încredere ne-au transmis că primarul a încercat să se sinucidă.

În urma evenimentului rutier, a scăpat cu viaţă şi a ajuns la spital unde a primit îngrijiri medicale. Până la apariţia poliţiştilor, Mihai Marin a fugit din unitatea medicală şi acum este din nou dispărut!

Citiți și: Primarul fugar va fi adus la Psihiatrie!

Vă reamintim, Mihai Marin este căutat de aproximativ 2 zile, absenţa sa fiind remarcată după ce incendiul de azi-noapte a mistuit o parte din clădirea Primăriei și au ars documente din arhivă.

Primarul nu a mai apărut în ziua respectivă, așa cum era de aşteptat, și de aici s-a declanşat alerta.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care acesta fuge, însă cel mai probabil există o legătură cu incendiul din Primăriei, în urma căruia au ars documente importante. Poate nu toate.

Vom reveni!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3