930×122 CAPRA 5

mort

Argeș. Raliu anulat! Spectator mort!

Argeș. Raliu anulat! Spectator mort!

Citiți și: Dacia face mișcarea mare: Echipă de Top pentru Raliul Dakar

Spectatorul implicat în accidentul de la Raliu și-a pierdut viața.

Din acest motiv, organizatorii, în acord cu Federația Română de Automobilism Sportiv, au decis anularea competiției de duminică, 22 octombrie.

Citiți și: Tragedie! Copil de 2 ani, mort în condiții suspecte

Federația Română de Automobilism Sportiv a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

,,Bărbatul care a fost lovit de o mașină de curse într-un loc interzis accesului public nu a mai fost transportat la București.

După ce a plecat stabilizat de la Spitalul Municipal Câmpulung, pe drumul spre stadion, unde era așteptat de elicopterul SMURD, starea victimei s-a agravat.

În ciuda eforturilor depuse la fața locului de către personalul medical de a-l resuscita, timp de peste 45 de minute, bărbatul nu a mai putut fi salvat.”

Mai multe detalii despre subiect puteți re (citi) în materialul publicației noastre, AICI: – Tragedie fără margini! Bărbatul spulberat la Raliu a murit!

Argeș. Raliu anulat! Spectator mort!

,,Din nefericire, ceea ce trebuia să fie o sărbătoare automobilistică – Trofeul Câmpulung Muscel 2023 – s-a transformat într-o tragedie.

Suntem consternați, dar în același timp solidari în primul rând cu familia greu încercată. Este un eveniment care ne marchează pe toți.

Din punctul nostru de vedere totul a fost organizat așa cum trebuie, atât pe parte organizatorică, cât și pe parte de dispozitiv de securitate.

Au fost făcute toate demersurile, au fost luate toate avizele, oamenii au fost instruiți și plasați în locurile unde era nevoie.

Din informațiile pe care le avem în acest moment a fost, practic, o nerespectare a dispozițiilor forțelor de ordine.

Suntem cu toții afectați, gândurile noastre se îndreaptă în primul rând către familia greu încercată.

În acest sens, noi, ca organizatori, împreună cu Federația Română de Automobilism Sportiv și conducerea cursei, am luat decizia să anulăm competiția”, transmite  Iulian Nicolaescu, președinte club organizator al Trofeului Câmpulung Muscel 2023., într-un comunicat de presă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3