EcoMoto 930×122

circulatie

Argeș. Restricții de circulație! Trafic închis total

Argeș. Restricții de circulație! Trafic închis total

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Pentru desfășurarea competiției sportive Duatlonul Regal Invictus, ce va avea loc pe raza municipiului Curtea de Argeș, în ziua de 11 noiembrie 2023, au fost stabilite restricții de circulație.

Evenimentul sportiv marchează „Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații”.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Traficul rutier va fi închis în ziua competiției, 11 noiembrie 2023, în intervalul orar 06:00-15:00, pe bulevardul Basarabilor din Municipiul Curtea de Argeș.

Este vizat tronsonul cuprins între Biserica Domnească și Mănăstirea Curtea de Argeș.

De asemenea, pentru desfășurarea evenimentului, începând cu noaptea ce precede evenimentul, respectiv 10 spre 11 noiembrie, de la ora 02:00, până la ora estimată pentru finalizarea competiției, respectiv ora 15:00 din ziua de 11 noiembrie, va fi interzisă staționarea pe traseul competiției.

Argeș. Restricții de circulație! Trafic închis total

Ziua de 11 Noiembrie este cunoscută pentru evenimentul din istoria modernă ce a avut loc în anul 1918 – Ziua Armistiţiului, când forţele aliate au semnat pacea cu Germania, marcând astfel încheierea oficială a Primului Război Mondial.

În 2014, în semn de recunoaştere a meritelor militarilor români care au reprezentat cu cinste țara pe timpul executării misiunilor din teatrele de operaţii, ziua de 11 noiembrie este declarată oficial „Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații”.

Competiția sportivă de Duatlon desfășurată în municipiul Curtea de Argeș a avut prima ediție la data de 11 noiembrie 2017.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90