New Profesional Consult 930 x 122

Argeș: Reținut de polițiști

Argeș: Reținut de polițiști, după ce a făcut scandal în club

În ziua de 07 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe și au reținut un bărbat, de 38 de ani, din Bascov.

Citiți și: Fura tot ce prindea în parcare la METRO Piteşti

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul nopții de 01 spre 02 octombrie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul, alături de alte persoane, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, în incinta unui club din localitatea Budeasa.

După administrarera probatoriului, în ziua de 07 decembrie a.c., bărbatul afost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei deastăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere deluare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Video: Piteştean reţinut. A făcut haos într-un club de noapte

Reamintim că, în ziua de 22 noiembrie a.c., alți doi bărbați, de 21 și 36 de ani,ambii din comuna Mănești, județul Dâmbovița, au fost reținuți în cauză, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeș.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441