930X122 MAIA

furt

Argeș: Reținuți după 6 luni în care au furat zeci de biciclete din scări de bloc

Doi tineri au fost reținuți de polițiști după ce timp de 6 luni de zile au furat biciclete din mai multe scări de bloc de pe raza municipiului de Curtea de Argeș. Aceștia ar fi acționat atât ziua, cât și noapte, iar valoarea prejudiciului cauzat de cei doi argeșeni se ridică la suma de 27.000 de lei, conform IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești: S-au distrat la restaurant și după s-au apucat de furat!

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş transmite:

„În ziua de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările în mai multe dosare, întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat și au reținut doi bărbați, de 26 de ani, din Curtea de Argeș, respectiv 21 de ani, din Tigveni.

Citiți și: Tânăr din Merișani, prins la furat într-o benzinărie din Slovacia

Din cercetări, s-a stabilit faptul că în perioada 22 iunie – 24 noiembrie 2021, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, prin tăierea sistemelor de asigurare, cei doi ar fi sustras, din scări de bloc, de pe raza municipiului Curtea de Argeș, un număr de 21 de biciclete, în valoare totală de aproximativ 27.000 de lei.

În urma activităților desfășurate s-a reușit recuperarea a 14 biciclete, urmând a se continua verificările în vederea identificării și recuperării și celorlalte.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 24 noiembrie a.c., cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Știri Botoșani

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3