NOR CURIER 930X122

accident

Argeş. Rupt de beat, a făcut accident! Mașina, praf!

Argeş. Rupt de beat a făcut accident! Mașina, praf!

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Update, ora 08.47

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

,,În cursul acestei dimineți, în jurul orei 06:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Bascov, pe D.N. 7C, a avut loc un eveniment rutier.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii rutieri, s-a constatat faptul că, un bărbat de 67 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe D.N. 7C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu autoturismul.
Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, conform art. 336 din Codul Penal.” 

Argeş. Rupt de beat a făcut accident! Mașina, praf!

Știre inițială ora 7.37: Accident în Argeș! Mașină răsturnată, zob!

Pompierii au acționat în această dimineață cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat la un accident rutier în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, în județul Argeș, satul Dobrogostea (Merișani).

În autoturism se aflau doi ocupanți, care în urma monitorizării au refuzat transportul la spital, transmite ISU Argeș.

Pompierii au asigurat și măsuri PSI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3