930×122 CUMPANA 5

accident

Argeș. S-a răsturnat cu mașina!

Update, ora 09.27, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. A intrat cu mașina într-un stâlp, la Podul Viilor

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 69 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Bascov, având direcția de deplasare Rm.Vâlcea spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

Conducătorul auto, singur în autoturism, a suferit leziuni, urmând să fie transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Citiți și: Argeș. S-a răsturnat cu mașina după ce a intrat într-un autocar

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

În condiții de precipitații, sau alte împrejurări care afectează aderența la partea carosabilă sau vizibilitatea, polițiștii rutieri argeșeni recomandă:

– Adaptarea vitezei de deplasare a autoturismelor, astfel încât să fie prevenite deraparea autovehiculului, precum și astfel încât să puteți frâna în condiții de siguranță pentru evitarea oricărui obstacol.

– Pentru pietoni, să circule pe trotuar sau, în lipsa acestuia, pe acostament, astfel încât să nu se expună traficului auto, să traverseze doar prin locurile permise, după ce au observat că intenția lor de a traversa a fost remarcată de conducătorii auto ce se apropie și că aceștia pot opri în condiții de siguranță.

– Nu uitați că graba de a ajunge la destinație nu justifică neglijența sau încălcarea regulilor de circulație – implicarea într-un accident va consuma întotdeauna mai mult timp decât dacă vă deplasați în condiții de siguranță! De asemenea, implicațiile pot fi atât materiale, cât și de sănătate.”

Update, ora 09.27, ISU Argeș transmite:Paramedicii SMURD au monitorizat la fața locului o femeie, pasager, fără probleme deosebite și un bărbat în vârstă de 69 de ani, șofer, care prezenta un traumatism la membrul superior stâng. Acesta din urmă a fost transportat la spital pentru investigați medicale amănunțite.

Știrea inițială, ora 08.44

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza localității Valea Ursului.

Potrivit primelor informații, o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

Accidentul s-a produs la câțiva metri după calea ferată.

În autoturism se aflau două persoane care au reușit să se evacueze.

 

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache