930×122 CAPRA 5

accident

Argeș. S-a răsturnat cu mașina după ce a intrat într-un autocar

Update 2:

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

ISU Argeș informează că șoferul, un bărbat de 68 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral și este transportat la spital. Pasagera din autoturism, o femeie de 50 de ani, a suferit o contuzie la mâna dreaptă și un atac de panică.

Update 1: 

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

„În eveniment au fost implicate două vehicule, un autoturism în care se aflau doi pasageri și un autocar în care se aflau trei persoane.

În urma coliziunii dintre acestea, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe lateral.

Persoanele din autocar nu au avut nevoie de îngrijiri, echipajele medicale monitorizând cele două persoane din autoturism.

La fața locului, pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Știrea inițială: 

Un accident rutier produs în comuna Morărești, transmite ISU Argeș.

Potrivit primelor informații, sunt implicate un autoturism și un autovehicul pentru transport persoane.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Știre în curs de actualizare

Foto: Arhivă/ Descriptiv

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90