NOR CURIER 930X122

accident

    Argeș: S-a urcat băut la volan și a făcut prăpăd!

    Update, ora 15:14, IPJ Argeș transmite:

    „Din verificările preliminare, efectuate de polițiști Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din Albota, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localității de domiciliu, din direcția Pitești către Slatina, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei în curbă, în condiții de carosabil umed, precum și al consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un bărbat de 54 de ani, din București.

    Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

    În urma coliziunii, au suferit leziuni cei trei ocupanți ai celui de-al doilea autoturism, respectiv conducătorul auto, precum și o tânără de 22 de ani, din comuna Brănesti, județul Ilfov, pasageră dreapta față, și o femeie de 54 de ani, din București, pasageră spate, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri.

    Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

    Conducătorii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că bărbatul de 32 de ani se afla sub influența alcoolului, iar pentru al doilea conducător rezultatul a fost negativ.

    Având în vedere că valoarea alcoolemiei a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul de 32 de ani a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

    Update, ora 14:16, ISU Argeș transmite: 

    „La fața locului, toți cei 5 ocupanți ai autoturismelor au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în cazul a 3 dintre aceștia au fost efectuate manevre de descarcerare pentru a le putea evacua.

    Cele trei victime descarcerate de către pompieri se aflau într-un autoturism, acestea fiind extrase conștiente și cu multiple leziuni.

    A fost vorba de un bărbat în vârstă de 53 de ani și două femei cu vârstele de 55 și respectiv 22 de ani, care ulterior îngrijirilor medicale au fost transportați la spital.

     

    În celălalt autoturism se aflau doi bărbați cu vârstele de 32, iar după acordarea primului ajutor calificat doar unul a avut nevoie de transport la spital.”

    Update, ora 13:55, IPJ Argeș transmite: „Două persoane sunt încarcerate, iar o a treia persoană prezintă leziuni. Toate persoanele sunt conștiente.

    Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului pentru cercetări.

    Traficul se desfășoară alternativ, dirijat de polițiști.”

    Știrea inițială, ora 13:25 – Accident grav lângă Pitești! Mașini făcute praf!

    În urmă cu puțin timp, un accident grav s-a produs pe DN 65, în localitatea Albota.

    Potrivit primelor informații, două autoturisme sunt implicate.

    La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, alături de un echipaj al SAJ.

    De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și polițiștii.

    Deocamdată nu există informații despre existența unor posibile victime.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90