EcoMoto 930×122

accident

Argeș. S-a urcat drogat la volan și a făcut accident

Argeș. S-a urcat drogat la volan și a făcut accident

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Sâmbătă seară, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație pe DJ 731, pe raza comunei Dârmănești.

Din verificările preliminare, polițiștii rutieri au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza localității Dârmănești, din direcția Domnești spre DN 73, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și a lovit un gard situat pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În urma impactului, au suferit leziuni atât conducătorul auto, cât și ceilalți doi pasageri din autoturism, respectiv un tânăr de 19 ani, din Coșești, și o tânără de 21 de ani, din Micești.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă testarea cu aparatul Drugtest a indicat prezența a două substanțe cu efect psihoactiv.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru stabilirea, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 alin. 2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce al celui în cauză a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90