NOR CURIER 930X122

alcool

Argeș. S-au făcut turtă și au plecat la drum!

Doi bărbați au fost prinși, ieri, conducând pe drumurile din județ deși se consumaseră alcool.

Citiți și: A nins în Argeș!

Polițiștii din Bascov au depistat un bărbat de 51 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe DJ 703K, din direcția Budeasa spre Mărăcicneni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Și polițiștii din Rucăr au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Valea Mare Pravăț, care conducea o autoutilitară pe DN 73, pe raza comunei Dragoslavele, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

În ambele cazuri, șoferii au fost testați cu aparatul etilotest. Pentru că a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, celor do bărabați le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal, iar dreptul de conducere a fost suspendat, fiind eliberată, în ambele situații, dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Foto: Arhivă ePitești/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90