930 x122 grota rece

bataie

Argeș. S-au „iubit” și nu s-au înțeles la bani. Tânără de 22 de ani, bătută de client

Argeș. S-au „iubit” și nu s-au înțeles la bani. Tânără de 22 de ani, bătută de client

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

O experiență ce ar fi trebuit să aibă final fericit s-a terminat prost pentru o femeie de 22 de ani și un bărbat de 26 de ani.

Cel din urmă ar fi apelat la serviciile „speciale” ale femeii. După ce totul s-a terminat, cei doi nu au căzut de acord la suma de bani pe care urma să o primească tânăra. Așa că a luat-o la bătaie.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Bărbatul a fost reținut.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat ieri cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut un tânăr de 26 de ani, din Mioveni.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 08 august a.c., cel în cauză ar fi agresat fizic o femeie de 22 de ani, în urma unor neînțelegeri.

În ziua de 08 august, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 09 august a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite Poliția Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90