Donaris 930 x 122

bar

Argeș: Șapte bărbați, reținuți de polițiști după ce s-au încăierat lângă un bar

Mai mulți bărbați s-au încăierat, miercuri dimineață, 27 iulie, în jurul orei 04.00, în comuna argeșeană Călinești și a fost nevoie de intervenția Poliției pentru ca incidentul să nu degenereze.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Scandalul s-a produs în zona unui bar din comună, din cauza consumului excesiv de alcool.

Șapte bărbați au participat la bătaia din zori. Toți au fost reținuți ulterior de polițiști.

Citiți și: Accident cu scandal: „Îmi bag… în mașina ta!/ „Nu-ți băga tu… în mașina mea!”

IPJ Argeș precizează:

„În cursul nopții de 26 spre 27 iulie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în zona unui bar din comuna Călinești a izbucnit o stare conflictuală între mai multe persoane.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești, care au stabilit că starea conflictuală a avut loc pe fondul consumului de alcool, fiind stabilite trei dintre persoanele participante.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Din cercetări s-a stabilit că la starea conflictuală au participat 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 19 ani, din Călinești și din Ștefănești.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 27 spre 28 iulie a.c., polițiștii au dispus măsura reținerii față de cei 7 bărbați, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: adevarul.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90