930×122 POSADA 5

amenintari

Argeș: Scandal! Angajata unei școli, amenințată cu moartea și cu bătaia

Angajata unei școli din localitatea argeșeană Stâlpeni a fost amenințată cu moartea și cu bătaia de către un bărbat de 55 de ani.

Citiți și: Pitești. Scandal în Găvana! Luați pe sus de Poliție!

Totul a pornit după ce aceasta i-ar fi atras atenția bărbatului cu privire la comportamentul pe care îl are. Individul făcea scandal, turburând ordinea publică.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Citiți și: Bărbat săltat de mascați după ce a traversat strada!

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare (două acte materiale) și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 octombrie a.c., cel în cauză ar fi amenințat cu moartea și cu violențe fizice angajata unei unități școlare din aceeași localitate, precum și pe o altă persoană, care i-ar fi atras atenția cu privire la comportament, manifestări în urma cărora ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: antena1.ro

555×222  MAIA

Comentarii

570 pe 90 Costache