930×122 CAPRA 5

amenintari

Argeș: Scandal! Angajata unei școli, amenințată cu moartea și cu bătaia

Angajata unei școli din localitatea argeșeană Stâlpeni a fost amenințată cu moartea și cu bătaia de către un bărbat de 55 de ani.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Totul a pornit după ce aceasta i-ar fi atras atenția bărbatului cu privire la comportamentul pe care îl are. Individul făcea scandal, turburând ordinea publică.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare (două acte materiale) și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 octombrie a.c., cel în cauză ar fi amenințat cu moartea și cu violențe fizice angajata unei unități școlare din aceeași localitate, precum și pe o altă persoană, care i-ar fi atras atenția cu privire la comportament, manifestări în urma cărora ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: antena1.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3