930×122 CAPRA 5

cez

ARGEȘ: SE FURĂ CA ÎN CODRU!

Argeș: Se fură ca în codru!

Citiți și: CEZ își avertizează toți clienții!

”Efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au executat ieri o acţiune comună de control, în colaborare cu lucrători de la Distribuţie Energie Oltenia (n.r. – fostul CEZ), în comunele Răteşti, Leordeni şi Bogaţi, în scopul combaterii folosirii de instalaţii clandestine pentru racordări directe la reţeaua electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare privind energia electrică şi gazele naturale.

În timpul acţiunii de prevenire şi combatere a sustragerii de energie electrică, în comuna Leordeni, satul Cotu Malului, au fost identificate trei imobile care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică printr-o instalaţie clandestină şi improvizată care alimenta instalaţia de utilizare, fără a avea contor şi fără a înregistra energia electrică consumată.

Citiți și: Pitești: “Regii jocurilor de noroc” au cumpărat fostul sediu CEZ din Centru

În urma verificărilor la faţa locului, efectivele de jandarmi au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform normelor de procedură penală. Dosarele întocmite au fost înaintate Secţiei de Poliţie Leordeni în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, lucrătorii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiei improvizată.”, informează Jandarmeria argeșeană.

Donaris 555×222

Comentarii

570×90 MAIA