930 x122 grota rece

condamnați

Argeş: Se îngroaşă rândurile deţinuţilor. Mai multe mandate puse în executare, azi, de poliţişti

Argeş: Se îngroaşă rândurile deţinuţilor. Mai multe mandate puse în executare, azi, de poliţişti.

Citiți și: În Argeş, condamnaţii pentru infracţiuni rutiere îngroaşă rândurile deţinuţilor

Doi bărbaţi au fost condamnaţi cu executare pentru infracţiuni rutiere, în vreme ce un al treilea a primit o pedeapsă, tot cu executare, pentru trafic de droguri. IPJ Argeş precizează:

S-a urcat la volan fără permis

În ziua de 04 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, privind pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Cocu, județul Argeș, condamnat la 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără drept. Bărbatul a fost încarcerat.

Citiți și: ARGEȘENI CONDAMNAȚI ȘI TRIMIȘI LA ÎNCHISOARE

A condus cu numere false şi fără permis

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, privind pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Vedea, județul Argeș, condamnat la 10 luni și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare și conducere fără drept.
Bărbatul a fost încarcerat.

A vândut droguri

În fine, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 35 de ani, din Pitești, condamnat la 2 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Bărbatul a fost încarcerat.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3