930×122 CAPRA 5

înscriere

Argeş: Se primesc cereri de înscriere la şcoală. Acte necesare pentru Clasa pregătitoare

Se primesc cereri de înscriere la şcoală. Acte necesare pentru Clasa pregătitoare.

Citiți și: Probleme la înscrierea în clasa pregătitoare!

Pe site-ul mai multor unităţi de învăţământ din judeţ sunt disponibile documentele necesare pe care părinţii trebuie să le depună în vederea înscrierii copiilor în ciclul gimnazial care începe cu Clasa pregătitoare, anul şcolar 2022 – 2023.

Este important de menţionat că acestea trebuie depuse până la 10 mai a.c., dată după care vor fi procesate.

Citiți și: Argeş: Rata de vaccinare în şcoli, actualizată. Vezi lista completă

Actele necesare la înscriere sunt următoarele:

-Certificatul de naştere al copilului;

-Actele de identitate ale părinţilor;

-Recomandare eliberată de unitatea de învăţământ cu nivel preşcolar pentru copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2021;

-Evaluarea nivelului de dezvoltare psihosomatică a copiilor care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 sep. – 31 dec. 2021, la CJRAE, doar în situaţia copiilor care nu au frecventat grădiniţa sau care s-au întors din străinătate.

Anumite şcoli menţionează pe lista cu documente obligatorii şi cererea-tip de înscriere care se poate completa online, transmite prin e-mail, prin poștă sau se poate depune la secretariatul unității de învățământ la care părintele dorește înscrierea copilului, în perioada prevăzută de Calendarul înscrierii în învățământul primar.

Pentru primirea actelor, programul şcolilor este, în general, de luni până joi, între orele 08.00 – 18.00, respectiv vineri 08.00 – 17.00.

Important! Pentru a evita aglomerarea, se recomandă o programare înainte de prezentarea la secretariat! Se poate face apelând numărul de telefon al secretariatului.

ePiteşti a verificat modalitatea de comunicare a mai multor unităţi de învăţământ din municipiu şi, în acest caz, precizăm că nu toate afişează pe site aceste informaţii – cel puţin momentan.

În această situaţie, dacă părinţii doresc să-şi înscrie copiii la o şcoală unde nu sunt precizate online actele necesare la înscriere, trebuie mers la secretariatul unităţii de învăţământ respective.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90