930×122 CAPRA 5

bascov

Argeș: Service celebru din perioada comunistă, pus la pământ! Vine Lidl!

Fostul service Iatsa din comuna argeșeană Bascov a fost demolat aproape în totalitate.

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

După cum puteți vedea și în imaginile de mai jos, filmate astăzi, în jurul orei 17:30, fostul service auto aproape a fost pus la pământ.

Clădirea, situată chiar la intrare în comuna Bascov, era o emblemă a localității. Service-ul fost construit în perioada în care primar al municipiului Pitești era Valeriu Nicolescu (între anii 1974 și 1982).

Citiți și: Incendiu puternic la o fabrică din Ștefănești!

Vă amintim că lucrările de demolare au început în vara acestui an. Amănunte și imagini prezentate de ePitești la momentul respectiv, AICI.

Viitorul Lidl va fi primul magazin din Bascov al retalilerului german.

Până în acest moment, în municipiul Pitești funcționează deja 5 astfel de magazine Lidl, iar alte două urmează să se construiască.

555×222  MAIA

Comentarii

6 comentarii

  • Andrei spune:

    Cumpara prostii mâncare la greu. 90% din copii din România sunt obezi. Cât mai multe supermarketuri, farmacii și case de pariuri ca e țara plină de prosti

  • Costică spune:

    A fost pus la pământ de Nicolescu , care s-a umplut de bani din vânzarea acestuia. O clădire a statului, a ajuns pe mâna acestui baron, care si-a bătut joc de toți cei care lucrau acolo.

  • Ionescu Marian spune:

    Este incredibil,au reusit-o și pe această, echipă Nicolescu Șerban.Avea o arhitectura deosebita pentru orice service,emblematica locație.Ma întreb ce urmează,am pierdut tot,grav este că pierdem ISTORIA,nu aceasta comunistă ci toata

  • Vasile spune:

    Totul pentru multinaționale! Țara a crescut cu banii plătiți de firmele din România pentru România ! Profitul noului proprietar e reinvestit pentru România?Avem autorități incompetente care îngroapă afaceriștii autohtoni sau ajută la scoaterea acestora din piață. În Bascov e Auchan , e Profi și tot ce lipsea era Lidl. Mă întreb dacă gândiți domnilor care dați avize ptr autorizarea acestor afaceri . Ne merităm soarta !

  • Alin spune:

    Bai frustratule, de ce ma faci prost? Ca doar trec strada si-mi fac cumparaturi la un magazin la standard german? De cand esti tu asa destept sa-mi spui de unde sa cumpar, poate o sa-mi spui si ce sa mananc, sa nu ma ingras. Poate si cu ce sa ma imbrac. Te simti nebagat in seama si te-ai gandit sa faci aici pe filozoful. Probabil nu-ti permiti sa faci cumparaturi de la ei, vorba aia, vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri!

  • Nicolae S spune:

    Când citesc despre acest Nicolescu mă apucă greața. Oare cât îi trebuie unui om ca să trăiască?
    Argeșul un județ corupt, unul dintre cele mai corupte din țară.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90