New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș. Șofer beat în accidentul teribil de azi noapte. Ce spune Poliția

Argeș. Șofer beat în accidentul teribil de azi noapte. Ce spune Poliția

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Update ora 09.45

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

,,În noaptea de 20 spre 21 august a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe DN 73, în localitatea Schitu Golești, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, care au constatat faptul că, un bărbat de 67 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe DC 10, dinspre Cotești către DN 73, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, de un tânăr de 20 de ani, din Stâlpeni.

În urma coliziunii, au suferit vătămări corporale conducătorii celor două autoturisme, precum și trei tineri, de 17, 20 și 21 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 67 de ani, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Argeș. Șofer beat în accidentul teribil de azi noapte. Ce spune Poliția

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă.”

Știre inițială ora 9.16

Un grav accident s-a petrecut azi noapte în localitatea Schitu Golești.

Trei autoturisme au fost implicate și au fost total avariate.

Unul dintre cele trei autoturisme era parcat.

În urma accidentului au rezultat cinci victime, toate transportate la spital.

,,Pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați să intervină în cazul unui eveniment rutier produs în localitatea Schitu Golești.

În incident au fost implicate trei autoturisme, unul dintre acestea fiind parcat, și au rezultat cinci victime.

Un echipaj SMURD a preluat și transportat la spital o persoană de sex masculin în vârstă de 64 de ani care era conștient si suferise mai multe traumatisme și plăgi la nivelul corpului.

La intervenție au fost prezente și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, care a acordat îngrijiri medicale și au transportat la spital patru tineri.”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Sursă foto: ISU Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90