New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Argeș. Șofer de 25 de ani, prins drogat și cu „iarbă” în mașină

Argeș. Șofer de 25 de ani, prins drogat și cu „iarbă” în mașină

Citiți și: Oficial! Poliția, date de ultim moment pentru toți șoferii

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au depistat, în noaptea de 9 spre 10 martie un bărbat de 25 de ani, din Cepari, care conducea un autoturism pe DJ 678A, pe raza comunei Ciofrângeni, în timp ce se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

De asemenea, în urma verificărilor, în habitaclul autoturismului au fost identificate resturi vegetale uscate, precum și ustensile specifice pentru preparare și consum de substanțe cu efect psihoactiv.

Citiți și: Argeș. Mobilizare generală: drone, câine de urmă și cameră cu termoviziune

„Având în vedere că în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că cel în cauză se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Totodată, permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3