Donaris 930 x 122

accident

Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Un șofer de 72 de ani, aflat sub influența alcoolului, s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident.

Bărbatul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit cu autoturismul de un gard metalic.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Accidentul rutier s-a produs în cursul zilei de ieri, în comuna Aninsoasa.

Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În urma impactului, șoferul și o femeie de 50 de ani, pasager în autoturism, au suferit grave.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotesc, iar rezultatul a avut o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aer expirat.

,,În ziua de 24 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism, cu doi ocupanți, pe raza comunei Aninoasa.

Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 72 de ani, din comuna Aninoasa, care conducea un autoturism pe DC 305, pe raza localității de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre Berevoești către Aninoasa, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard metalic.

În urma evenimentului au suferit leziuni atât conducătorul auto, cât și o femeie de 50 de ani, din localitate, pasager în același autoturism.

În cadrul verificărilor, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3