EcoMoto 930×122

accident

Argeș: Șofer inconștient! A intrat cu mașina în stația de autobuz

Argeș: Șofer inconștient! A intrat cu mașina în stația de autobuz

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

La un pas de tragedie! Un bărbat în vârstă de 46 de ani s-a urcat băut la volan și a provocat un accident, intrând cu mașina într-o stație de autobuz de pe raza localității Bogați.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, în urma accidentului înregistrându-se doar pagube materiale.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pe lângă faptul că avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii au descoperit și că bărbatul nu deținea permis de conducere.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 31 mai a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Bogați, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care au constatat faptul că, un bărbat de 46 de ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe DJ 702C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu autoturismul în stația pentru mijloacele de transport în comun.

Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Nu avea permis 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că bărbatul  în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.”

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90