930 x122 grota rece

localitate

Argeș: Șofer lăsat pieton pentru 120 de zile după ce a fost prins cu 121 km/h în localitate

Inconștiență la volan. De asta a dat dovadă un șofer de 38 de ani, din Câmpulung. Acesta a fost prins circulând cu o viteză nebună, de 121 km/h, pe raza localității Schitu Golești.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

Bărbatul a fost identificat de polițiștii rutieri câmpulungeni în timpul unei acțiuni. Pentru fapta sa, acesta a rămas pieton pentru 120 de zile și a fost amendat cu 1.305 de lei.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

„În ziua de 28 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat o acțiune de reducere a riscului rutier generat de conducerea cu viteză excesivă.

În urma abaterilor la regimul rutier constatate pe parcursul acțiunii, polițiștii rutieri câmpulungeni au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.100 de lei, conform OUG 195/2002R, și au reţinut în vederea suspendării 8 permise de conducere.

Astfel, polițiștii câmpulungeni au depistat un bărbat de 38 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 121 km/h.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

Bărbatul nu a fost singurul șofer prins conducând cu viteză excesivă:

„De asemenea, polițiștii au depistat un bărbat de 35 de ani, din Brașov, care conducea un autoturism pe str. Șoseaua Națională din municipiul Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Tot pe DN 73, pe raza localități Schitu Golești, polițiștii rutieri au depistat și un tânăr de 18 ani, din Stâlpeni, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 106 km/h.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”, mai precizează IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90