Donaris 930 x 122

șofer

Argeș: Șofer vitezoman, un real pericol public! Cum l-a prins Poliția

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 31 de ani, din comuna Pietroșani, care conducea un autoturism pe DJ 731, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 140 de km/h, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege, iar autoturismul în cauză avea aplicate folii neomologate pe geamurile laterale și lunetă, valabilitatea inspecției tehnice periodice era expirată și avea netranscrisă transmiterea dreptului de proprietate în termenul legal de 90 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.510 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

De asemenea, a fost retras și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3