New Profesional Consult 930 x 122

accident

    Argeș: Șoferiță rămasă încarcerată după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

    Update, ora 09.32, IPJ Argeș transmite:

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un autoturism condus de o femeie de 28 de ani, din Budeasa, care se deplasa pe DJ 703K, din direcția Mărăcineni spre Budeasa, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara carosabilului, unde a intrat în coliziune cu un stâlp, apoi cu un gard.

    În urma coliziunii, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

    Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

    Cea în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

    În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

    Update, ora 08.51, ISU Argeș transmite:A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp de iluminat public.

    Salvatorii au efectuat manevre de descarcerare persoanei de sex feminin, conducătoarea auto, conștientă, care a fost predată echipajului SAJ pentru a fi transportată la spital.

    La fața locului, pompierii au asigurat zona până la înlăturarea oricărui pericol.

    Știrea inițială, ora 07.52

    Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza localității Mărăcineni, în zona Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură.

    Potrivit primelor informații, un autoturism ar fi intrat într-un stâlp.

    La fața locului intervin pompierii cu o descarcerare, alături de un echipaj al SAJ .

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3