930 x122 grota rece

curtea de arges

ARGEŞ: SUSPECT DE COVID-19, A FUGIT DIN SPITAL!

Un argeşean s-a ales cu dosar penal pentur săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Este vorba de un bărbat de 48 de ani care a părăsit izolatorul Spitalului Municipal Curtea de Argeș, deși i se comunicase că este suspect de COVID -19. Bărbatul fost identificat pe raza municipiului Curtea de Argeș și transportat la spital.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Cu această ocazie, autorităţile anunţă că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.135 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. În Argeș 1305 persoane figurează în izolare. Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale (amenzi și avertismente), în valoare totală de 500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90