930 x122 grota rece

furt

Argeș. Tâlhar la 18 ani!

Argeș. Tâlhar la 18 ani!

Citiți și: Hoață cu renume în Timișoara, furt dintr-un hypermarket din Pitești

Un tânăr de 18 ani din Târgoviște a furat dintr-un magazin după ce a amenințat vânzătorul cu acte de violență.

Incidentul s-a petrecut ieri, într-un magazin din Curtea de Argeș.

Citiți și: Mioveni. Un tânăr și-a lovit bunica și a amenințat cu pistolul doi bărbați

,,În ziua de 07 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și furt, și au reținut un tânăr de 18 ani, din Târgoviște, județul Dâmbovița.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 august a.c., cel în cauză ar fi amenințat cu acte de violență lucrătorul comercial al unui magazin din municipiul Curtea de Argeș și, la ieșirea din incinta societății, ar fi sustras, de pe tejghea, un bun în valoare de 130 de lei.

Argeș. Tâlhar la 18 ani!

În ziua de 07 august, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 08 august a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bunul a fost recuperat și restituit părții vătămate.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90