930×122 CAPRA 5

accident mortal

Argeș: Tânăr acuzat de ucidere din culpă. A omorât cu BMW-ul un motociclist

Argeș: Tânăr acuzat de ucidere din culpă. A omorât cu BMW-ul un motociclist

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

S-a făcut lumină în cazul motociclistului care a murit, pe 5 august 2022, în urma unui impact frontal puternic cu un BMW.

Reamintim că accidentul a avut loc pe raza localității Valea Mare Pravăț, iar bărbatul de 69 de ani care a decedat a fost, pur și simplu, aruncat de pe carosabil, în urma impactului.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

Mai multe detalii despre acest caz puteți re (citi) în articolul publicației noastre AICI: Video – Argeș: Motociclist, impact frontal mortal cu un BMW! –

Astfel, bărbatul de 34 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, va fi trimis în judecată.

Argeș: Tânăr acuzat de ucidere din culpă. A omorât cu BMW-ul un motociclist

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

,,Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, în urma unui eveniment rutier.
Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 05 august 2022, în jurul orei 11:00, un bărbat de 34 de ani, din Cetățeni, ar fi condus un autoturism, pe DN 72A, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, și ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus, din sens opus, de un bărbat de 69 de ani, din Valea Mare Pravăț.

În urma accidentului, bărbatul de 69 de ani a decedat.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.”, anunță autoritățile.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3