930×122 CAPRA 5

drogat

Argeș. Tânăr prins drogat la volan

Argeș. Tânăr prins drogat la volan

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

În ziua de 08 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, prin depistarea conducătorilor de autovehicule ce conduc aflându-se sub influența băuturilor alcoolice/substanțelor psihoactive, precum și pentru depistarea conducătorilor de autovehicule ce încalcă regimul legal de viteză, atât pe raza municipiului Câmpulung, cât și în localitățile din mediul rural de pe raza de competență.

În cadrul acțiunilor, polițiștii au efectuat 10 filtre rutiere, au legitimat 317 persoane și au verificat 154 de autoturisme.

Citiți și: Cum a reușit un argeșean de 19 ani să încaseze o sancțiune de zile mari!

De asemenea, au fost verificate 7 săli de jocuri de noroc, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 de lei, conform Legii 333/2003 și H.G. 301/2012.

În ceea ce privește acțiunile pe linie rutieră, au fost aplicate 67 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei, și au fost reținute 11 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii câțmpulungeni au depistat un conducător auto care se afla sub influența substanțelor psihotrope:

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat, în trafic, pe raza municipiului Câmpulung, un bărbat de 25 de ani, din Cuca, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul Drug Test, a ieșit pozitiv.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal, fiind dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere, iar verificările continuă.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90