930 pe 122 COSTACHE

accident

pitesti.

Argeș: Tânără lovită de TIR de 8 martie! Șoferul a fugit

O tânără de 29 de ani a fost lovită de un autocamion chiar în ziua de 8 martie, în timp ce se deplasa pe DN 65, pe raza localității Lunca Corbului. În urma incidentului, șoferul în cauză și-a continuat drumul fără să oprească.

Citiți și: Pitești. Accident cu un bolid Mercedes în Centru!

Femeia a ajuns ulterior la Spitalului Județean de Urgență Pitești. Aici, cadrele medicale au sesizat și Poliția.

Tânără le-a spus polițiștilor că nu-și amintește decât că era vorba despre un autocamion de culoare albă. În urma mai multor cercetări efectuate, șoferul în cauză a fost găsit trei zile mai târziu.

Citiți și: Copile lovite în timp ce se jucau. Una a murit, alta este în stare gravă

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 08 martie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați de cadrele medicale ale Spitalului Județean de Urgență Pitești cu privire la faptul că o femeie de 29 de ani s-a prezentat la sediul Unității de Primiri Urgențe, pentru îngrijiri medicale, susținând că ar fi suferit leziuni în urma unui accident.

Ca urmare a faptului că evenimentul rutier nu a fost anunțat organelor de poliție la momentul la care a avut loc, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conform art. 196 și 338 din Codul Penal.

Din verificările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că evenimentul rutier a avut loc în ziua de 08 martie, în jurul orei 06:00, când o femeie de 29 de ani, din Lunca Corbului, care s-ar fi deplasat pe DN 65, pe raza localității de domiciliu, pe partea carosabilă, pe lângă bicicletă, din direcția Pitești spre Slatina, împrejurare în care ar fi fost acroșată și accidentată ușor de un autocamion, de culoare albă, despre care persoana vătămată nu a reținut marca sau numărul de înmatriculare, iar conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

În urma verificărilor, în ziua de 11 martie a.c., polițiștii rutieri au identificat autovehiculul implicat, și pe conducătorul auto, bărbat de 42 de ani, din Câmpulung.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.”

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3