SMART KIDS 930X122

furt

Argeș: Tineri de 18 și 19 ani, reținuți! Au furat la greu dintr-o casă de vacanță

Doi tineri de 18, respectiv 19 ani, din comuna argeșeană Boțești, au fost reținuți de polițiști pentru furt.

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

Acești sunt acuzați că au furat mai multe bunuri dintr-o casă de vacanță de pe raza aceleiași localități, bunuri pe care ulterior le-au vândut în Pitești.

 

Citiți și: Scandalos! O femeie și două minore au furat de pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, ambii din comuna Boțești.

Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada octombrie 2022- 11 martie 2023, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de vacanță din localitatea Boțești, bunuri pe care le-ar fi valorificat pe raza municipiului Pitești.

Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat.

În ziua de 16 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA