930 x122 grota rece

accident

Argeș: Trei fete de 18, 16 și 15 ani, rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Update, 9 decembrie, ora 07.54, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a izbit un cap de pod și un autoturism parcat pe pod, după care s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a drumului.

În urma accidentului, conducătorul auto și alte trei persoane, pasagere în autoturism, (un bărbat de 22 de ani și trei fete de 18, 16, respectiv 15 ani), din Dragoslavele, au fost răniți și transportați la spital.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, 8 decembrie, ora 22.00, ISU Argeș transmite:

„În urma evenimentului au rezultat patru victime. Trei dintre acestea au fost preluate de echipaje ale SAJ, iar una de echipajul SMURD. Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 de ani, are a suferit un traumatism cranio cerebral, acuza dureri lombare și la nivelul membrului superior drept”, a informat ISU Argeș.

Argeș. Accident teribil! O victimă este inconștientă

Update, ora 21: O victimă ar fi în stare de inconștiență, conform surselor ePitești. Alte 3 persoane ar fi rănite, însă sunt conștiente.

Autoturismul, un Volkswagen, a fost făcut praf.

Update, ora 20:40: Potrivit Poliției Argeș, un autoturism a intrat într-un cap de pod, posibil și în autoturisme staționate.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung sunt la fața locului pentru luarea primelor măsuri și efectuarea cercetărilor. Traficul este blocat.

Știrea inițială: Accident grav în Argeș, pe un drum foarte circulat

Un accident rutier s-a produs în comuna Schitu Golești, pe DN 73, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de două echipaje ale SAJ.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3