Donaris 930 x 122

agro argeș

Argeș. Un magazin cum rar există! Mâine, marea deschidere!

Argeș. Un magazin cum rar există! Mâine, marea deschidere!

Citiți și: Unic în Argeș și regiune!

Un proiect cel puțin inedit se va concretiza mâine în județul nostru. În Albota se deschide, de la ora 11, Agro Argeș!

Este un magazin care va fi pe placul tuturor celor care muncesc pământul pentru că aici vor găsi tot ce au nevoie.

Privilegiați de acest magazin vor fi, cu siguranță, fermierii argeșeni. Până acum erau nevoiți să străbată regiunea în lung și-n lat pentru a găsi ce le trebuie.

De toate pentru toți!

De mâine, la Agro Argeș, oamenii harnici din zonă vor găsi utilaje și piese de schimb pentru ele, mașini agricole, dispozitive, echipamente, unelte de grădinărit, vopseluri și tot ce trebuie pentru tractoare, haine și încălțăminte specifice, până și jucării tot din gama agricolă.

Initiațiva îi aparține unui tânăr antreprenor. Nicu Ciobanu, managerul Agro Argeș, a reușit să strângă într-un spațiu de 1.500 mp mai mult decât era necesar.

Argeș. Mâine are loc marea deschidere! Așa ceva nu s-a mai văzut!

Consultați de specialiști

Iar agricultorii care ajung în magazin vor beneficia, pe lângă produse de cea mai înaltă calitate, și de servicii pe măsură.

Se asigură consultanța necesară celor care vor să facă un credit pentru achiziționarea unui tractor ori a altui utilaj” declară managerul.

În cazul în care un produs nu se găsește în magazin, se dă comandă, iar în 24 de ore lucrătoare ajunge la sediul din Albota.

Și, un aspect foarte important de precizat: prețurile practicate sunt accesibile, lucru pe care îl vor constata cunoscătorii, cu plăcută surprindere.

La deschiderea de mâine vor lua parte reprezentanți ai partenerilor, ai firmei Kramp, ai Băncii Transilvania și TBI. Sunt invitați și primarul comunei, membri din conducerea Consiliului Județean și ai Direcției Agricole Argeș.

 

Premii la deschidere

Iar cei care ajung mâine la inugurarea Agro Argeș  vor avea parte și de o surpriză. Cei pasionați de agricultură au posibilitatea să câștige câteva premii constând în vouchere.

După deschidere va avea loc tragerea la sorți pe baza unor taloane gratuite primite de cei care vin să viziteze.

Agro Argeș, un proiect interesant care se concretizează pentru prima dată în județul nostru.

Detalii aveți și pe pagina de Facebook Agro Argeș sau la numărul de telefon 0746 593 554.

Sediul firmei este în Albota, pe DN65, nr 425F.

Argeș. Mâine are loc marea deschidere! Așa ceva nu s-a mai văzut!

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3