Donaris 930 x 122

fara apa

Argeş: Un municipiu întreg a rămas fără apă

Argeş: Un municipiu întreg a rămas fără apă, dar şi mai multe localităţi învecinate. Cauza este o avarie majoră la conducta de aducţiune, aceasta având loc în cursul nopţii trecute, în jurul orei 01.00.

Citiți și: Se opreşte apa într-o localitate din Argeş, toată ziua

PRECIZĂRI OFICIALE

„Din cauza unei avarii la conducta de aductiune apa bruta de pe teritoriul comunei Leresti, locuitorii municipiului Campulung si comunelor limitrofe Valea Mare Pravat, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Schitu Golesti si partial Leresti vor ramane fara apa potabila. Angajatii SC EDILUL CGA SA au intervenit de la orele 01.00 noaptea, pentru remedierea avariei.

Daca nu vor aparea probleme neprevazute, lucrarile se vor finaliza in jurul orei 21.00. Dupa remedierea defectiunilor, vor urma procedurile de umplere a conductei de aductiune, care va dura aproximativ 7 ore. Se va asigura un debit minim prin alimentarea de rezerva, dar apa va avea turbiditate. Se poate folosi pentru uz casnic.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asiguram ca depunem toate eforturile pentru ca reluarea alimentarii sa se faca in cel mai scurt timp posibil”, se precizează pe site-ul societăţii care se ocupă de furnizarea apei în zonele precizate.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90