EcoMoto 930×122

furt

Argeș. Un polițist în timpul liber a prins o femeie care furase din Auchan Bradu

Update, 22 decembrie, ora 08.58, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform art. 228 din Codul Penal, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, cele două tinere au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Update, 21 decembrie Argeș. Un polițist în timpul liber a prins o femeie care furase din Auchan Bradu.

Poliția Argeș a transmis următoarea informare: „În ziua de 21 decembrie a.c., în jurul orei  14.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați, de către reprezentanții unui magazin dintr-un complex comercial din zona Bradu, cu privire la faptul că ar fi surprins două femei în timp ce sustrăgeau bunuri din magazin.

Una dintre acestea a reușit să fugă și a fost urmărită de către un agent de pază și un reprezentatnt al magazinului, până la ieșirea din parcarea complexului comercial, unde, cu ajutorul unui polițist aflat în timpul liber, care se afla în trafic și a oprit autoturismul, au reușit să o prindă.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că două tinere, de 19, respectiv  18 ani, ambele din Merișani, ar fi sustras, dintr-un magazin, articole de îmbrăcăminte, în valoare de aproximativ 1500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit reprezentanților societății comerciale.

Tinerele au fost conduse la sediul secției, pentru audieri.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Polițistul care a intervenit este agent de poliție de aproximativ 15 ani și își desfășoară activitatea în cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu”.

Știrea inițială: Scene desprinse dintr-un film, în urmă cu puțin timp, în hipermarketul Auchan Bradu.

Două femei au fost alergate de un paznic al magazinului și un agent de pază, până în afara parcării, după ce ar fi furat din hipermarket.

În tot acest timp, un polițist aflat în trafic a văzut întreaga scenă, a oprit mașina și a intervenit.

Cu ajutorul agentului, una dintre femei a fost prinsă.

Cealaltă femeie a reușit însă să fugă.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3