930×122 CAPRA 5

accident

Argeș. Un șofer de 20 de ani a lovit cu mașina o femeie

Update 21 decembrie, ora 08.33, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, în seara zilei de 20 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, un tânăr de 20 de ani, din Mioarele, care conducea un autoturism pe DN 73, în localitatea Stâlpeni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat ușor o femeie de 53 de ani, din Stâlpeni, care se deplasa în calitate de pieton.

În urma accidentului, femeia a fost rănită și transportată la spital.

Citiți și: Accident grav, cu trei victime, în Argeș! Intervenție în forță

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

ISU Argeș transmite: „În jurul orei 19.00, paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în cazul unui eveniment rutier soldat cu o victimă de sex feminin în vârstă de 53 de ani. Pacienta era conștientă și acuza dureri la membrul superior drept și membrul inferior drept, iar la nivelul feței prezenta un traumatism. I s-au acordat primul ajutor calificat și a fost transportată la spital.”

Știrea inițială, 20 decembrie, ora 19.39  – Argeș. Femeie lovită grav de o mașină!

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Stâlpeni.

Potrivit primelor informații, o femeie ar fi fost rănită.

Din câte se pare, aceasta ar fi traversat prin loc nepermis.

Știre în curs de actualizare

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90