SMART KIDS 930X122

act sexual cu un minor

Argeș: Un tânăr de 19 ani a ajuns în arest! A avut relații sexuale cu o fată de 14 ani

În ziua de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, conform art. 220 din Codul Penal, faptă pentru care cercetările s-au desfășurat din oficiu, ca urmare a aspectelor rezultate în cursul verificărilor într-un alt dosar penal, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Incredibil! Un călugăr de la Mănăstirea Frăsinei și-a bătut joc de un copil de 9 ani!

Potrivit aceleiași surse, din cercetări s-a stabilit că, în perioada iulie-august 2021, un tânăr de 19 ani, din Merișani, ar fi avut o relație de concubinaj cu persoana vătămată, având la acea dată vârsta de 14 ani, perioadă în care ar fi întreținut cu aceasta, în mod repetat, raporturi sexuale consimțite.

În ziua de 28 iunie a.c., după administrarea probatoriului, tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Deputatul (ex PSD) Bălășoiu, la pământ! Este acuzat (și) de viol!

Foto descriptiv: Antena 3

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA