Donaris 930 x 122

dosar penal

Argeș: Un tânăr șofer a încercat să ducă de nas polițiștii

Un tânăr din Poiana Lacului a încercat să-i păcălească pe polițiștii care l-au oprit în trafic, arătându-le acestora un permis de conducere fals. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru mai multe infracțiuni.

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Permisul de conducere figura ca fiind emis de autoritățile din Republica Moldova. Oamenii legii continuă acum cercetările pentru a stabili de unde și cum a făcut rost tânărul de documentul fals.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Tânăr de 22 de ani, „nebunie” în Pitești, după miezul nopții! 

„În ziua de 06 februarie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe DN 67B, pe raza localității de domiciliu, prezentând pentru control un permis de conducere emis de autoritățile din Republica Moldova, susceptibil a fi fals.

În urma verificărilor, s-a stabilit că documentul prezentat de cel în cauză nu figurează în evidențele autorității emitente, iar bărbatul nu este deținător de permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, conform art. 335, 320 și 323 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor prev. și ped. de art. 335 alin.1, art. 320, alin.1 si art. 323 din C.penal iar cercetările continuă pentru a se stabili în ce circumstanțe a fost obținut permisul fals.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3