930 x122 grota rece

verificări polițiști

Argeș: Verificările continuă, amenzile curg

Polițiștii argeșeni au desfășurat 56 de acţiuni punctuale, dintre care 50 au fost organizate independent de către poliţişti, două organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi patru cu alte structuri.

Citiți și: Amenzile nu îi sperie pe argeșeni. Sancțiuni de mii de lei pentru lipsa măștii de protecție

Peste 3.700 de persoane, precum și 258 de mijloace de transport persoane au fost verificate în cadrul activităților.

Citiți și: Video – Masca la control! Razie a polițiștilor la „Toamna Piteșteană”

De asemenea, în ultimele 48 de ore, au fost verificate 380 de societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

În urma verificărilor, în municipiul Câmpulung, Curtea de Argeș și în orașul Mioveni polițiștii au descoperit faptul că, în continuare, la intrarea în numite centre comerciale nu se realizează triajul epidemiologic, iar clienții au acces și fără a deține certificat verde.

Cu privire la cele constatate, a fost înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea luării măsurilor legale care se impun față de administratorul societății.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 342 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.500 de lei, după cum urmează:

304 sancțiuni, în valoare de 17.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

38 de sancțiuni, în valoare de 3.500 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare;

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mitu ion spune:

    Dar polițisti au făcut vaccinurile, atunci cum controleaźăprin magazine.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90