NOR CURIER 930X122

viteza excesiva

Argeș: Vitezomanii, trași pe dreapta. 29 de șoferi au rămas fără permis

Aproximativ 211 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au continuat acțiunile în trafic, cu mijloace tehnice certificate, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 211 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 60.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Totodată, au fost reținute 29 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

În ziua de 9 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.960 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și au reținut 8 permise de conducere, ca urmare a depășirii regimului legal de viteză cu mai mult de 50 km/h peste limitele de pe sectoarele de drum unde au fost constatate abaterile.

Cei 8 conducători auto au fost înregistrați cu aparatul RADAR conducând cu viteze cuprinse între 109 și 129 km/h.

Și pe DN 73 s-a depășit limita legală de viteză.

Astfel, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 65 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

De asemenea, tot pe DN 73, pe raza localității Mihăești, a fost depistat un bărbat de 42 de ani, din comuna Moșoaia, care a fost înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 129 km/h.

Atât pentru cei doi, cât și pentru restul de șase conducători auto, a fost aplicată măsura sancționării contravenționale, cu amenzi în valoare de 1.305 lei fiecare, precum și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Foto descriptiv: stiridecluj.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90