930 x122 grota rece

prognoza

ARGEŞ: VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Potrivit ANM, în Muntenia, vremea în următoarele două săptămâni vine cu temperaturi maxime în scădere până în data de 9 octombrie, de la medii de 29 de grade, spre 21 de grade. Până în data de 13 octombrie, valorile maxime vor fi în creștere, iar media acestora va ajunge la 24 de grade. În a doua săptămână, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 20…21 de grade.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Temperaturile minime vor fi în scădere de la medii de 15…16 grade la începutul intervalului, spre 8…9 grade, în jurul datei de 10 octombrie. Între 10 și 14 octombrie, minimele termice vor fi în creștere spre valori, în medie, de 11…12 grade, apoi vor scădea treptat până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, spre 10 grade. Va ploua în intervalul 6–8 octombrie, iar după data de 13 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi în ușoară creștere. Izolat cantitățile de apă vor putea fi însemnate, mai ales la începutul intervalului.

(Foto: descriptiv)

Citiți și: Ce se va întâmpla în perioada următoare este incredibil! Date de ultim moment!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90