Donaris 930 x 122

nepurtarea măștii

Argeșean aflat în carantină, găsit de jandarmi plimbându-se fără mască prin Pitești

Un argeșean care trebuia să se afle în carantină, ca urmare a sosirii din Germania, a fost găsit de jandarmi fără mască, prin Pitești.

Citiți și: Argeș: Jandarmii în acțiune! Masca și certificatul verde la control

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani le-a atras atenția oamenilor legii, aflați în misiune pe raza municipiului, prin faptul că acesta nu purta mască de protecție.

În cursul zilei de 23 noiembrie, a.c., jandarmii argeșeni care se aflau în misiune în municipiul Pitești au depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani care trebuia să se afle în carantină la domiciliu, ca urmare a sosirii din Germania.

Bărbatul se afla în apropierea Tribunalului Argeș, moment în care le-a atras atenția jandarmilor prin faptul că nu purta masca de protecție, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că acesta avea dispusă asupra sa măsura carantinării la domiciliu în com. Lerești.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat pentru nepurtarea măștii de protecție și pentru încălcarea măsurii carantinării cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei, în același timp situația a fost comunicată DSP Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului Sars-Cov-2.”, transmite Jandarmeria Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441