930×122 CAPRA 5

campulung

ARGEȘEAN DAT DISPĂRUT. APELUL POLIȚIEI

Argeșean dat dispărut. Apelul Poliției. Pe data de 14 iunie 2019, Marian Nicolae Iosub (foto), în vârstă de 37 de ani, din municipiul Câmpulung Muscel, a plecat de acasă fără să mai revină până acum, informează Poliția Argeș.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Semnalmentele bărbatului, conform sursei citate, sunt următoarele: înăltime 1,80 metri, greutatea aproximativă 95 de kilograme, față ovală, păr șaten deschis, tuns scurt și ușor grizonat, ochi albastri, ten alb, ușor bronzat, nas drept și buze subțiri. Pe gât are o cicatrice.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

În momentul plecării de acasă, bărbatul purta un tricou de culoare albă cu mânecă scurtă, pantaloni tip blue-jeanși de culoare albastră și adidași de culoare albă cu șireturi bleumarin. La mâna dreaptă poartă mai multe inele de tip verighetă.

Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul dispărut sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la numărul de telefon 0248.512.100.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3