Donaris 930 x 122

accident

Argeșeancă, accident grav mergând pe contrasens pe noul drum Craiova-Pitești!

Primul accident pe drumul expres Craiova-Pitești s-a produs în această după-amiază.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Potrivit Oltenia TV, un autoturism care mergea pe contrasens a intrat într-o maşină care circula regulamentar.

Accidentul a fost provocat de o șoferiță de 49 de ani din Argeș. Aceasta nu a observat indicatorul cu interzis și a mers 4 km pe contrasens până s-a izbit de un autoturism marca Logan.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

 

În urma impactului puternic, Loganul a fost proiectat într-un tir, conform sursei citate.

Femeia care a provocat accidentul a fost grav rănită. Rănit a fost și bărbatul aflat la volanul mașinii care circula regulamentar.

De asemenea, şi pasagera din autoturismul condus de femeia de 49 de ani, sora şoferiţei, a necesitat îngrijiri medicale şi a fost transportată cu un elicopter SMURD, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Primii kilometri ai Drumului Expres Pitești-Craiova – DEx12 au fost daţi în folosinţă în urmă cu doar două luni.

Drumul se află încă în construcție.

Sursă video: Facebook Oltenia TV

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • ion iordan spune:

    Cred ca acest om este pericol pe drumurile publice.Organele competente ar trebui sa dea informați .Ar trebui sa știm experiența la volan și declarația persoanei respective .Poate ar trebui sa dea din nou examen auto .Poate nu cunoaște regulile de circulatie.Este foarte ușor sa relatezi eveniment rutier dar ce facem sa reducem aceste evenimente .????. Cred ca in momentul cind relatam acest eveniment ar trebui sa sa urmărim evoluția post eveniment ????.Cum a fost posibil sa meargă 4km pe contransens.Astept din partea celor care citesc acest comentariu părerea lor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3