Eurial 930 x 122

loviri

Argeșeancă de 68 de ani, băgată în spital de un vecin

O femeie de 68 de ani, din Budeasa, a fost atacată chiar de propriul vecin. În urma altercației, aceasta a ajuns la spital.

Citiți și: Pitești/Video. De ce a dat toată lumea buzna la o tamponare! Scene incredibile

Totul ar fi pornit de la niște contradicții care au avut loc între cei doi. Într-un moment de răbufnire, vecinul a îmbrâncit-o pe femeie, acesta suferind mai multe răni în urma căzăturii.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Scene violente în Pitești. Imaginile exclusive, apărute după scandalul de pe bulevard

„În seara zilei de 07 mai a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, pe raza localității Budeasa, în urma căreia o femeie de 68 de ani ar fi fost agresată de un consătean, împrejurare în care a suferit leziuni.

Din cercetări s-a stabilit că femeia în cauză ar fi fost agresată de un vecin, de 44 de ani, din aceeași localitate, care, pe fondul unor contradicții, ar fi îmbrâncit-o. Victima agresiunii a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

În noaptea de 07 spre 08 mai a.c., după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, față de bărbatul în cauză să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursa: botosaneanul.ro

555 X 222 POSADA 2
eurial 570×90