930×122 CUMPANA 5

loviri

Argeșeancă de 68 de ani, băgată în spital de un vecin

O femeie de 68 de ani, din Budeasa, a fost atacată chiar de propriul vecin. În urma altercației, aceasta a ajuns la spital.

Citiți și: Argeș: Scandal monstru la Călinești! Primarul, în prim-plan!

Totul ar fi pornit de la niște contradicții care au avut loc între cei doi. Într-un moment de răbufnire, vecinul a îmbrâncit-o pe femeie, acesta suferind mai multe răni în urma căzăturii.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Update: Un primar și un vice s-au luat la bătaie cu mai mulți argeșeni

„În seara zilei de 07 mai a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, pe raza localității Budeasa, în urma căreia o femeie de 68 de ani ar fi fost agresată de un consătean, împrejurare în care a suferit leziuni.

Din cercetări s-a stabilit că femeia în cauză ar fi fost agresată de un vecin, de 44 de ani, din aceeași localitate, care, pe fondul unor contradicții, ar fi îmbrâncit-o. Victima agresiunii a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

În noaptea de 07 spre 08 mai a.c., după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, față de bărbatul în cauză să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursa: botosaneanul.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3