New Profesional Consult 930 x 122

loviri

Argeșeancă de 68 de ani, băgată în spital de un vecin

O femeie de 68 de ani, din Budeasa, a fost atacată chiar de propriul vecin. În urma altercației, aceasta a ajuns la spital.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Totul ar fi pornit de la niște contradicții care au avut loc între cei doi. Într-un moment de răbufnire, vecinul a îmbrâncit-o pe femeie, acesta suferind mai multe răni în urma căzăturii.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Imagini video ireale la Curtea de Argeș, în Consiliul Local! Scandal și amenințări!

„În seara zilei de 07 mai a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, pe raza localității Budeasa, în urma căreia o femeie de 68 de ani ar fi fost agresată de un consătean, împrejurare în care a suferit leziuni.

Din cercetări s-a stabilit că femeia în cauză ar fi fost agresată de un vecin, de 44 de ani, din aceeași localitate, care, pe fondul unor contradicții, ar fi îmbrâncit-o. Victima agresiunii a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

În noaptea de 07 spre 08 mai a.c., după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, față de bărbatul în cauză să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursa: botosaneanul.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3