930×122 CAPRA 5

Campionatului Mondial de Alergare Montană din Thailanda

Argeșeanca Denisa Dragomir, medaliată cu aur în Thailanda. A devenit campioană mondială

Argeșeanca Denisa Dragomir a fost medaliată cu aur la cea mai dificilă cursă a Campionatului Mondial de Alergare Montană din Thailanda.

Citiți și: Argeșul, în prime-time la nivel național!

La cursa de 38 de kilometri s-au aliniat la start 100 de participanți.

Încă nu îmi vine să cred! Visul meu a devenit realitate. Mulțumesc tuturor pentru mesaje și încurajări! Mulțumesc celor care au fost necondiționat lângă mine. Revin curând cu un update. Acum este timpul să mă bucur de moment.”, a transmis Denisa, pe Facebook, imediat după cursă.

Pe locul 2 și 3 s-au situat reprezentanții din Cehia și Suedia.

Sportiva este legitimată la FC Argeș, secția atletism. Victoria vine după ce în septembrie, aceasta a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Skyrunning din Italia.

Denisa este originară din Câmpulung și și-a început cariera în anul 2010. Încă de la 11 ani, sportiva a început să alerge în concursuri școlare.

De-a lungul anilor, Denisa a reușit să obțină o mulțime de medalii la campionate naționale, balcanice, europene și mondiale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90