Donaris 930 x 122

furt

Argeșeancă prinsă la furat într-un magazin de materiale de construcții din Pitești

O femeie, în vârstă de de 25 de ani, din Băiculești, a fost reținută de polițiști după ce personalul de pază al unui magazin de materiale de construcții au reclamat faptul că persoana în cauză ar fi sustras mai multe bunuri din magazin.

Citiți și: Argeș: Reținuți după 6 luni în care au furat zeci de biciclete din scări de bloc

Femeia, care era cunoscută cu antecedente penale, ar fi creat un prejudiciu în valoare de 500 de lei.

În ziua de 28 iulie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați de personalul de pază al unui magazin de materiale de construcții, cu privire la faptul că a fost depistată o persoană care ar fi sustras bunuri din incinta magazinului.

Citiți și: Unei argeșence i s-au furat bagajele într-un magazin

Din cercetări, polițiștii au stabilit că persoana în cauză este o femeie de 25 de ani, din Băiculești, cunoscută cu antecedente penale, care ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 500 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, conform art. 228 din Codul Penal, iar după administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: safenews.ro

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441