930×122 CAPRA 5

cozi la ulei

Argeșenii au luat-o pe ulei. Limita impusă de comercianți, degeaba

Am crezut că imaginile care au devenit virale ieri seară și dis de dimineață sunt un soi de propagandă menită să inducă o stare de alertă în rândul oamenilor simpli.

Citiți și: Şi străinii din Vest golesc rafturile magazinelor alimentare

Nu știu care a fost ținta și dacă asta s-a urmărit, însă astăzi m-am convins cu ochii mei că treaba e „pe bune”. În multe magazine din Pitești uleiul lipsește cu desăvârșire. Dar, atenție! Este vorba de uleiul ieftin, cel care se vinde cu 5 – 7 lei sticla de 1l.

După cum se poate observa în imaginea pe care am realizat-o în jurul orei 16, la Penny Trivale, uleiul de măsline este prezent la raft în cantități suficiente. Aici este 14 lei sticla.

 

 

În stânga ar fi trebuit să găsiți uleiul obișnuit care, surpriză, s-a „evaporat”.

Ceea ce vedeți e valabil și în alte supermarket-uri. Argeșenii au umplut coșurile cu produsele cele mai ieftine, în cantități industriale.

Deși unii comercianți au impus o limită de 5 baxuri, asta nu i-a oprit pe clienți din viteza cu care au umplut coșurile și cărucioarele, epuizând rapid stocurile.

Ca și în perioada de debut a pandemiei, când s-au epuizat spirtul și dezinfectanții (Sanytol, vă mai aduceți aminte?), și acum lumea a acționat impulsiv, dându-mi senzația că trăim într-o societate psihotică. Tare mult mi-aș dori să mă înșel.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Ionescu spune:

    O țară de ultra kkt plină de imbecili!!!

  • Andrei spune:

    La noi nu mai este nevoie de război. Ne distrugem singuri… ba benzina la sac sau tomberon, ba zeci de baxuri de ulei… Oare ce urmează?

  • Petru Suliman spune:

    ✍️🇹🇷🇷🇴Totul pleacă de la conducere, de la guvernanți, se numește lipsă de comunicare. Mai mult poporul nu mai are încredere în ei, în ziua de mâine, și atunci se iau decizii de turmă.. ce este greu de înțeles?? 😪😪

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90