NOR CURIER 930X122

maraton de vaccinare

Argeșenii continuă să se vaccineze! Mii de oameni s-au imunizat în acest weekend

În cadrul maratonului care a avut loc în acest weekend, 2449 de argeșeni s-au vaccinat, iar 789 dintre ei, cu doza a treia.

Citiți și: Avem maraton de vaccinare în Argeș și în acest weekend

Se pare că există continuitate la vaccinare. Astfel, prefectul de Argeș, Radu Perianu a declarat că organizarea unor astfel de maratoane va continua în județ.

„Medicii au revenit în multe localități pentru rapel. Nu puteam să îi punem pe drumuri pe cei care au primit prima doză de la echipele mobile și să le cerem să vină la centrele fixe pentru a finaliza schema de vaccinare așa că, la îndeplinirea celor 21 de zile, oamenii au fost imunizați fără probleme.

Citiți și: Maraton de vaccinare în fiecare weekend, în Argeș!

Maratonul vaccinării s-a desfășurat în Lerești, Uda, Ștefănești, Valea Iașului, Bârla, Stâlpeni, Morărești și Corbeni. Le mulțumesc autorităților locale pentru implicare.

Vom continua organizarea maratoanelor și apelul către argeșeni să se vaccineze. Sperăm la sărbători în siguranță”, a afirmat Radu Perianu.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3