New Profesional Consult 930 x 122

castrul jidova

ARGEŞUL, LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI

Argeșul, la Târgul de Turism al României. În perioada 15-18 noiembrie 2018, la ROMEXPO – București, în Pavilionul B2, se desfășoară ediția de toamnă a Târgului de Turism al României.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

La eveniment participă și Consiliul Județean Argeș, cu un stand de prezentare a proiectului „Castrul Câmpulung Jidova – un simbol al Romei la granița dintre imperiu și lumea barbara”, proiect aflat în perioada de sustenabilitate.

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

Pe parcursul celor patru zile de târg, vizitatorii vor avea posibilitatea de a descoperi obiceiurile și istoria romană în cadrul standului de prezentare a Castrului Jidova – unul dintre cele mai bine păstrate situri din întreaga Dacie romană, fiind în același timp și singurul castru de piatră.

Castrul roman se află chiar în apropierea drumului care leagă Piteștiul de Câmpulung, la o distanță de doar 6 km de Câmpulung, iar prin intermediul lui se asigura trecerea spre Pasul Bran.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3